ro
 
Marți, 02. Iulie 2024.

Anunţuri de circulaţie la Galopiada Secuiască

26.07.2011

Datorită faptului că organizatorii aşteaptă mai multe mii de persoane la Galopiada Secuiască care va avea loc pe Platoul de la Moacşa, în data de 30 iulie, aceştia vin cu rugămintea ca toţi doritorii să folosească mijloacele de transport în comun, în locul autoturismelor personale. Societatea de transport în comun Multi-Trans asigură transport regulat către Moacşa, de dimineaţă de la ora 9,00, până la miezul nopţii. Pornirea va avea loc la fiecare oră fixă.

Staţiile de oprire ale acestor curse regulate, sunt următoarele:

- Şcoala Populară de Artă
- Biserica Reformată din centru
- Berărie
- Clădirea Gării
- Platoul de la Moacşa


La întoarcere, cu începere de la ora 9,30, aceste autobuze circulă până la ora 00,30, la fiecare jumătate de oră. Preţul biletului de autobuz este de 3 lei, dus – întors 6 lei, iar acesta se va putea procura de la şoferul de autobuz.


La faţa locului vor fi amenajate două parcări, de-o parte şi de alta a dealului, iar de acolo urcarea spre Platou va fi asigurată cu căruţe trase de cai.


Parcarea este interzisă lângă drumul principal şi pe drumul care duce spre Platou!

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.