ro
 
Vineri, 27. Ianuarie 2023.

Modificări de preţuri la facilităţile de sport şi agrement din Sfântu Gheorghe şi Şugaş Băi

04.01.2023

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat modificarea tarifelor la facilităţile de sport şi agrement administrate de Sepsi ReKreativ. Este vorba despre piscina acoperită, pârtiile de schi, patinoare, Şugaş Spa, ştrand, terenuri de tenis etc.

Modificările de tarife se justifică prin faptul că de la ultima majorare de preţuri, care a avut loc în 2017, preţurile la utilităţi (gaz, curent electric), dar şi costurile cu personalul şi combustibilii, au crescut constant.

Astfel, începând din acest an, preţul unui bilet standard la piscina acoperită este de 42 de lei de persoană (21 de lei preţ pentru localnici pe baza Sepsi Card, 11 lei pentru posesorii de carduri pentru familii numeroase). Minorii şi persoanele peste 60 de ani vor plăti 28 de lei preţ standard (respectiv 14 lei cu Sepsi Card, sau 7 lei cu card pentru familii numeroase). Noile preţuri ale abonamentelor lunare sunt cuprinse între 48 de lei pentru minori şi persoane peste 60 de ani, respectiv 140 de lei abonamentul standard.

În ceea ce priveşte pârtiile de schi din Şugaş Băi, odată cu începerea noului sezon de schi (atunci când vremea va permite acest lucru), noile tarife vor fi următoarele: 12 lei preţ standard pentru o urcare (6 lei preţ cu Sepsi Card, respectiv 3 lei pentru posesorii de carduri pentru familii numeroase). Preţul pentru copii între 5-18 ani şi cei peste 60 de ani este de 9 lei preţ standard, 5 lei cu Sepsi Card, respectiv 3 lei pentru posesorii de carduri pentru familii numeroase.

La cele două patinoare deschise în Sfântu Gheorghe – cel acoperit de lângă Arena Sepsi şi cel în aer liber din Piaţa Centrală –, noile tarife sunt de 21 de lei de persoană preţ standard (11 lei cu Sepsi Card, respectiv 6 lei pentru posesorii de carduri pentru familii numeroase). Minorii şi persoanele peste 60 de ani vor plăti 15 lei preţ standard (8 lei cu Sepsi Card, respectiv 4 lei posesorii de carduri pentru familii numeroase).

Terenurile de tenis de la Arena Sepsi şi de lângă Piaţa Agroalimentară pot fi închiriate pentru preţuri începând de la 40 de lei pe oră, iar la Ştrandul municipal, în sezonul cald, noile tarife sunt de 56 de lei preţ standard (28 de lei cu Sepsi Card, respectiv 14 lei posesorii de carduri pentru familii numeroase). Copiii şi persoanele peste 60 de ani vor plăti la ştrand 38 de lei preţ standard (19 lei cu Sepsi Card, respectiv 10 lei posesorii de carduri pentru familii numeroase).

Mai multe detalii despre program şi preţuri pot fi găsite AICI.

Proiecții festive la cea de-a șasea aniversare a Cinema Arta
27.01.2023

Cinematograful din Sfântu Gheorghe a încheiat al treilea cel mai de succes an de activitate

TEGA a modificat punctele de colectare din Cartierul Ciucului
27.01.2023

În acest fel vor fi reduse grămezile de deşeuri din această zonă

Pregătiri pentru termoizolarea blocurilor de locuințe în patru locații din oraș
25.01.2023

Antenele vechi și cablurile exterioare vor fi îndepărtate înainte de începerea lucrărilor

Anul 2023 va fi anul investiţiilor la Sfântu Gheorghe
20.01.2023

La finalul lunii ianuarie, Consiliul Local va adopta bugetul pentru acest an

Se anunță un an plin de evenimente la Sfântu Gheorghe
19.01.2023

Autorităţile locale au anunţat calendarul de evenimente pentru 2023