ro
 
Duminică, 20. Iunie 2021.

Lucrări mai mici sunt în desfășurare pe străzile din Sfântu Gheorghe

04.06.2021

Muncitorii de la compania locală Sepsi Út-építő lucrează în mai multe locații din oraș

În paralel cu modernizarea completă a străzilor, sunt în curs de desfășurare lucrări de renovare în mai multe locații din oraș pentru a îmbunătăți accesul pietonal și mediul pentru locuitori, inclusiv trotuarele, aleile rezidențiale, scările publice și zonele de parcare. Muncitorii de la compania locală Sepsi Út-építő, aflată în subordinea municipalității, lucrează și pe Aleea Sănătății, pe strada 1 Decembrie 1918, strada Armata Română și la Câmpul Frumos.

Pe Aleea Sănătății, renovarea trotuarelor și a treptelor este în grafic, au fost montate borduri noi, fundațiile pentru trotuare și trepte au fost puse, urmând să se realizeze pavajul asfaltic și zonele de parcare.

Pe strada Armata Română, în fața unităţii militare, a fost îndepărtat vechiul trotuar deteriorat și se montează borduri. De asemenea, se lucrează la renovarea aleilor de acces în zona rezidențială dintre blocurile 2, 3, 4 și 5 de pe strada 1 Decembrie 1918, unde au fost înlocuite vechile borduri, au fost renovate treptele din fața intrărilor de blocuri și au fost realizate fundațiile înainte de a se turna noul strat de asfalt. De asemenea, sunt prevăzute noi locuri de parcare pe stradă. 

În plus, personalul de întreținere a drumurilor de la Sepsi Út-Építő repară în permanență gropile și înlocuiește capacele de canal defecte în tot orașul, lucrând, de asemenea, la renovarea locuințelor sociale. 

După cum am anunţat anterior, lucrările pe strada Sporturilor au fost terminate, iar strada Puskás Tivadar va fi finalizată în curând. În viitorul apropiat, vor începe lucrările de renovare și pe strada Rozelor și pe strada 1 Decembrie 1918, între strada General Grigore Bălan și strada Nicolae Bălcescu. 

Hai să vedem împreună meciurile de la Euro 2020!
14.06.2021

Mai multe partide de la Campionatul European de Fotbal vor fi proiectate pe un ecran uriaş în parcul comun al Casei de Cultură „Kónya Ádám” şi al Liceului de Arte „Plugor Sándor”

Noi trasee adăugate programului Pedibus
10.06.2021

Elevii din Sfântu Gheorghe pot merge la școală pe jos şi din cartierele Gării și Oltului

Din 11 iunie se redeschid toate facilitățile de agrement de la Șugaș Băi
09.06.2021

Cei mari și cei mici deopotrivă sunt așteptați începând cu data de 11 iunie în stațiunea Șugaș Băi cu o gamă largă de activități de petrecere a timpului liber, dar și cu facilități de agrement și de wellness.

Faceți drumeții doar pe traseele marcate de Salvamont
08.06.2021

Centrul Județean pentru Protecţia Naturii și Salvamont Covasna le atrag atenția turiștilor să folosească pentru drumeții doar traseele omologate, marcate de către Salvamont.

Lucrări mai mici sunt în desfășurare pe străzile din Sfântu Gheorghe
04.06.2021

Muncitorii de la compania locală Sepsi Út-építő lucrează în mai multe locații din oraș