ro
 
Marți, 19. Martie 2024.

Lucrări mai mici sunt în desfășurare pe străzile din Sfântu Gheorghe

04.06.2021

Muncitorii de la compania locală Sepsi Út-építő lucrează în mai multe locații din oraș

În paralel cu modernizarea completă a străzilor, sunt în curs de desfășurare lucrări de renovare în mai multe locații din oraș pentru a îmbunătăți accesul pietonal și mediul pentru locuitori, inclusiv trotuarele, aleile rezidențiale, scările publice și zonele de parcare. Muncitorii de la compania locală Sepsi Út-építő, aflată în subordinea municipalității, lucrează și pe Aleea Sănătății, pe strada 1 Decembrie 1918, strada Armata Română și la Câmpul Frumos.

Pe Aleea Sănătății, renovarea trotuarelor și a treptelor este în grafic, au fost montate borduri noi, fundațiile pentru trotuare și trepte au fost puse, urmând să se realizeze pavajul asfaltic și zonele de parcare.

Pe strada Armata Română, în fața unităţii militare, a fost îndepărtat vechiul trotuar deteriorat și se montează borduri. De asemenea, se lucrează la renovarea aleilor de acces în zona rezidențială dintre blocurile 2, 3, 4 și 5 de pe strada 1 Decembrie 1918, unde au fost înlocuite vechile borduri, au fost renovate treptele din fața intrărilor de blocuri și au fost realizate fundațiile înainte de a se turna noul strat de asfalt. De asemenea, sunt prevăzute noi locuri de parcare pe stradă. 

În plus, personalul de întreținere a drumurilor de la Sepsi Út-Építő repară în permanență gropile și înlocuiește capacele de canal defecte în tot orașul, lucrând, de asemenea, la renovarea locuințelor sociale. 

După cum am anunţat anterior, lucrările pe strada Sporturilor au fost terminate, iar strada Puskás Tivadar va fi finalizată în curând. În viitorul apropiat, vor începe lucrările de renovare și pe strada Rozelor și pe strada 1 Decembrie 1918, între strada General Grigore Bălan și strada Nicolae Bălcescu. 

Municipiul Sfântu Gheorghe sprijină inițiativele locale prin finanțare de proiecte
11.03.2024

Apelul de depunere pentru proiecte culturale, de tineret, sportive și de sănătate mintală s-a deschis și în acest an

Vineri se pun în vânzare biletele pentru săptămâna culturală
08.03.2024

Teatru, muzică, dans, teatru de mișcare, spectacole de foc, programe literare și de arte vizuale, ArtBrunch – iată ce oferă săptămâna culturală a Zilelor Sfântu Gheorghe. Vineri, 8 martie, se pun în vânzare biletele pentru câteva evenimente care se desfășoară între 22 și 25 aprilie.

Epurarea apelor uzate din Sfântu Gheorghe funcționează acum și cu energie solară
07.03.2024

Mai mult de 55% din energia electrică necesară Staţiei de epurare este produsă din resurse proprii

 

„A fi antrenor este o vocație”
22.02.2024

Interviu cu antrenoarea de baschet Bordás Noémi-Agota din cadrul programului „Iniţiere în sport”