ro
 
Miercuri, 17. August 2022.

Începe modernizarea străzii Ciucului din Sfântu Gheorghe

22.07.2021

Lucrările din acest an vor cuprinde reţeaua de gaze şi cea de apă pe porţiunea dintre intersecţia cu str. Gen. Grigore Bălan şi intersecţia cu str. Lunca Oltului

Lucrările de modernizare completă a străzii Ciucului din Sfântu Gheorghe au fost cuprinse în Planul de Mobilitate Urbană. Acest lucru înseamnă că în perioada următoare vor avea loc lucrări de modernizare la reţelele de gaze şi apă.

Societatea de distribuţie a gazelor naturale a început deja lucrările în zona intersecţiei străzii Ciucului cu strada Arcuşului, modernizarea urmând să aibă loc pe tot tronsonul dintre intersecţia cu str. Gen. Grigore Bălan şi intersecţia cu str. Arcuşului, plus străzi adiacente, cum ar fi strada Nouă sau strada Voican. Aici va fi schimbată ţeava principală de gaz, dar şi branşamentele.

În acest caz, lucrările nu vor afecta foarte mult traficul rutier sau pietonal, însă rugăm locuitorii să circule cu atenţie pe această stradă.

În ceea ce priveşte reţeaua de apă şi canalizare, Gospodărie Comunală va demara lucrările la începutul lunii septembrie, urmând să modernizeze întreaga reţea de pe această porţiune. În acest caz, lucrările vor dura aproximativ 6 luni de muncă efectivă, în condiţiile în care pe perioada iernii, când vremea nu va permite, lucrările vor fi sistate. Traficul va fi afectat pe câte o bandă de circulaţie.

Primăria Sfântu Gheorghe are în plan ca în în cursul anului viitor să poată fi demarate şi lucrările la iluminatul public, fundaţia drumului, trotuare, piste de biciclete pentru modernizarea completă a străzii.

O nouă acţiune de dezinsecţie la Sfântu Gheorghe
16.08.2022

Operaţiunea va fi efectuată miercuri şi joi doar la sol, fiind folosite substanţe împotriva ţânţarilor şi căpuşelor.

Organizează un eveniment pe străzile din Sfântu Gheorghe!
12.08.2022

Biroul pentru Tineret al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe organizează pe 17 septembrie o zi fără mașini în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității și invită locuitorii să organizeze diverse evenimente pe străzile din faţa blocurilor.

Hotelul Bodoc – ce urmează?
11.08.2022

Planurile Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe și situația actuală a clădirii fostului hotel

Continuă modernizarea rețelei de iluminat public și de trotuare în Sfântu Gheorghe
10.08.2022

Are loc introducerea în subteran a reţelei electrice în mai multe zone ale orașului, dar se lucrează şi la asfaltarea unor trotuare și parcări

Restricţii de circulaţie din cauza Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc
05.08.2022

Pe 11 şi 12 august, în mai multe zone din Sfântu Gheorghe va fi oprită circulaţia rutieră