ro
 
Miercuri, 19. Iunie 2024.

Exerciţiu de alarmare miercuri la Sfântu Gheorghe

27.03.2023

Miercurea sirenelor” trebuia să aibă loc la începutul lunii, dar a fost amânată pentru data de 29 martie.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe informează locuitorii că miercuri, 29 martie, va avea loc exercițiul de alarmare publică „Miercurea sirenelor”, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Covasna.

Astfel, sirenele vor suna în Sfântu Gheorghe începând cu ora 11:00 iar, pe această cale, facem un apel către populație să nu intre în panică, subliniind că va fi vorba doar despre un exercițiu.

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.

Pe 10 iunie încep înscrierile pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe
06.06.2024

În perioada 10 și 23 iunie, tinerii care studiază în prezent la facultate sau au absolvit recent studiile universitare pot aplica pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe.

SEPSI Inst. RUN – alergare în clădirile emblematice din Sfântu Gheorghe
06.06.2024

Pe 21 iunie, vineri, la Sfântu Gheorghe va avea loc pentru prima dată o cursă de alergare în care participanții vor putea alerga prin diverse instituții și clădiri emblematice ale orașului.