ro
 
Marți, 19. Martie 2024.

Din 11 iunie se redeschid toate facilitățile de agrement de la Șugaș Băi

09.06.2021

Cei mari și cei mici deopotrivă sunt așteptați începând cu data de 11 iunie în stațiunea Șugaș Băi cu o gamă largă de activități de petrecere a timpului liber, dar și cu facilități de agrement și de wellness.

După cum am descris în articolul anterior (click AICI), mai multe dintre facilitățile de agrement de la Șugaș Băi s-au redeschis deja la începutul lunii mai. Astfel, se pot folosi terenurile de tenis și de minigolf, doritorii de adrenalină pot reveni în parcul de aventură, iar cei mai curajoși își pot încerca norocul la escaladă, sub supravegherea personalului calificat, pe panoul de alpinism cu 11 culoare amplasat în aer liber. Centrul de agrement este deschis de marți până vineri, între orele 15:00 și 21:00, iar în weekend, între orele 11:00 și 21:00. 

Cei care își doresc mai degrabă să se relaxeze și să aibă parte de momente de odihnă, pot vizita începând cu 11 iunie centrul de tratament de la Șugaș Băi, între orele 11:00 și 19:00. Aici vizitatorii pot beneficia de trei tipuri de tratamente: hidromasaj în apă minerală, saună și masaj cu pietre jad. Fiecare tratament durează 20 de minute, iar durata unui pachet de tratamente este de 60 de minute, prețul întreg al acestui pachet fiind de 20 de lei. 

Pentru a respecta măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, paturile de masaj și căzile, aflate în camere separate, pot fi utilizate doar de o singură persoană. Prin urmare, pentru aceste servicii este necesară o rezervare în prealabil la numărul de telefon 0731 085 476.

Şugaş Spa pune la dispoziţia vizitatorilor piscine interioare cu apă caldă și rece, saune, baie de aburi, sală de gimnastică și sală de evenimente care se redeschid și ele din aceeași dată de 11 iunie. Taxa de intrare în cursul săptămânii este de 6 lei – bilet redus pentru elevi, studenţi şi pensionari, 9 lei – bilet întreg, iar în weekend aceasta va fi de 8 lei – bilet redus, și respectiv de 12 lei – bilet întreg. Timpul de valabilitate al intrării este de 3 ore și include utilizarea spa-ului, a sălii de conferințe și a sălii de sport.

În continuare este posibilă achiziționarea abonamentelor valabile pentru o perioadă de la 30 de zile până la un an, care vor putea fi utilizate pe baza unui sistem de puncte. În funcție de orele de deschidere și de punctele disponibile, acestea pot fi utilizate în mai multe facilități operate de Sepsi Rekreativ S.A.

În cazul rezervărilor de grup, rezervarea trebuie făcută cu cel puțin o săptămână înainte, prin e-mail la adresa office@rekreativ.club.

Pentru informații despre facilitățile sportive și de agrement, precum și despre cele de wellness operate de Sepsi Rekreativ S.A., tipurile actuale de abonamente și alte detalii, accesați pagina www.rekreativ.club.

 

Municipiul Sfântu Gheorghe sprijină inițiativele locale prin finanțare de proiecte
11.03.2024

Apelul de depunere pentru proiecte culturale, de tineret, sportive și de sănătate mintală s-a deschis și în acest an

Vineri se pun în vânzare biletele pentru săptămâna culturală
08.03.2024

Teatru, muzică, dans, teatru de mișcare, spectacole de foc, programe literare și de arte vizuale, ArtBrunch – iată ce oferă săptămâna culturală a Zilelor Sfântu Gheorghe. Vineri, 8 martie, se pun în vânzare biletele pentru câteva evenimente care se desfășoară între 22 și 25 aprilie.

Epurarea apelor uzate din Sfântu Gheorghe funcționează acum și cu energie solară
07.03.2024

Mai mult de 55% din energia electrică necesară Staţiei de epurare este produsă din resurse proprii

 

„A fi antrenor este o vocație”
22.02.2024

Interviu cu antrenoarea de baschet Bordás Noémi-Agota din cadrul programului „Iniţiere în sport”