ro
 
Vineri, 19. Aprilie 2024.

Pe 7 mai începe un nou sezon de distracţie în aer liber la Şugaş Băi

05.05.2021

Complexul de agrement este accesibil atât pe jos cât și pe bicicletă pe traseele turistice care oferă posibilități de recreere indiferent de vârstă și anotimp. În ultimii ani, Șugaș Băi s-a transformat într-un adevărat centru de agrement.

Locul preferat de distracții al copiilor poate fi parcul de aventuri în pădure, care conține 10 elemente cu diferite nivele de dificultate. Serviciile parcului pot fi încercate de copii începând cu vârsta de 6 ani, fiind ajutați și ghidați de profesioniști pregătiți. Biletele de intrare pentru adulți costă 20 lei, iar pentru copii 12 lei.

Peretele de escaladă în aer liber are 12 metri înălțime și 9 metri lățime, suprafața de escaladă fiind de aproximativ 250 metri pătrați. Cele 16 rute diferite de escaladă sunt proiectate în funcție de culori, cu peste 450 de locuri de prindere, putând fi utilizat de copii de la vârsta de 6 ani. O urcare costă 3 lei.

Terenul de tenis de iarbă cu nisip silicat poate fi închiriat până în luna octombrie, unde, datorită luminilor de noapte, practicarea sportului este posibilă până la ora 22. Cei interesați de tenis pot închiria terenul pentru 20 de lei pe oră, iar rachetele de tenis pentru 5 lei pe oră. Închirierea terenului se poate face în baza programărilor prealabile, care se pot face la numărul de telefon 0731085476.

Gama activităţilor este îmbogățită de terenul de minigolf cu 18 găuri, construit în locul vechii grădini zoologice. Adulții se pot juca pentru 10 lei pe oră, iar copiii și elevii pentru 5 lei pe oră. Regulile jocului pot fi vizualizate aici.

Toți cei care vor alege să profite de facilitățile oferite de centrul de agrement din Şugaş Băi trebuie să respecte reglementările în vigoare pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.

Va fi construit un nou cartier în locul fostei ferme de pui din Sfântu Gheorghe
16.04.2024

Un campus pentru învăţământul dual şi 96 de locuinţe vor fi construite din fonduri europene câştigate de Primărie

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a prelungit termenul pentru nominalizările Pro Urbe
02.04.2024

De asemenea, s-a decis ca în acest an, în mod excepţional, să fie acordate patru distincţii