ro
 
Vineri, 19. Aprilie 2024.

Au început înscrierile pentru Bursele Sfântu Gheorghe

21.10.2020

Cinci elevi cu rezultate deosebite la învățătură pot câştiga burse de câte 3.000 de lei

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe acordă din 2010 încoace Bursele Sfântu Gheorghe acelor elevi absolvenți, care pe parcursul liceului au obținut rezultate deosebite la învățătură.

Prin această bursă semnificativă în valoare de 3.000 lei, Consiliul Local dorește să le demonstreze în continuare elevilor claselor a XII-a că merită într-adevăr să învețe, să se dezvolte și să investească timp și energie în studii.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 4 decembrie 2020, la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Relații cu Publicul, Informații și Registratură. Dosarele candidaților vor fi evaluate de o comisie de examinare, cei mai buni studenți fiind premiați în cadrul unei ședințe a Consiliului Local din luna decembrie.

Informații privind conținutul dosarului, sistemul de evaluare și desfășurarea alocării bursei  pot fi vizualizate AICI. Informații suplimentare pot fi solicitate prin telefon la numărul 0267316474, sau prin e-mail la adresa: zoltan.vnagy@sepsi.ro.

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a prelungit termenul pentru nominalizările Pro Urbe
02.04.2024

De asemenea, s-a decis ca în acest an, în mod excepţional, să fie acordate patru distincţii

Trupe locale la Zilele Sfântu Gheorghe
27.03.2024

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au susținut miercuri, la Centrul Cultural Babel, o conferință de presă despre trupele locale care vor concerta pe Scena Principală a evenimentului din acest an, dar și despre festivalul de muzică stradală.

Actualități livrești importante la cea de-a III-a ediție a SepsiBook
22.03.2024

Au fost anunțați primii invitați confirmați: Gabriela Adameșteanu, Marius Chivu, Adina Rosetti, Ada Milea și Bobo Burlăcianu sunt doar câțiva dintre autorii și artiștii prezenți la Arena Sepsi în perioada 23 – 26 mai.