ro
 
Sâmbătă, 22. Ianuarie 2022.

S-au modificat prețurile pentru serviciile de agrement din Şugaş Băi

13.01.2022

Este prima majorare de preţuri din ultimii 7 ani şi a fost cauzată inclusiv de scumpirea costurilor la utilităţi.

Începând cu luna ianuarie, s-au modificat tarifele pentru serviciile de agrement din staţiunea Şugaş Băi, administrate de Primăria Sfântu Gheorghe. Lista de prețuri pentru serviciile oferite, care includ activități sportive, de recreere și de sănătate, nu s-a schimbat în cei 7 ani de existență, însă în acest an, din cauza creşterii preţului la utilităţi, s-a ajuns la o creștere semnificativă a costurilor de întreținere, motiv pentru care prețurile au fost majorate.

Astfel, ca urmare a deciziei Consiliului Local de majorare a preţurilor, în cele ce urmează vă prezentăm noile tarife.

În baza de tratament, care funcționează și în sezonul de iarnă și oferă un pachet de trei tipuri de tratamente (hidromasaj cu apă minerală, saună și masaj cu pietre de jad), tariful standard de intrare este de 30 de lei pe oră în loc de 20 de lei, cu o reducere la 25 de lei pentru elevi, studenţi și pensionari.

În spaţiile de agrement există aparate de forţă, mese de biliard, fusbal și ping-pong pentru cei care doresc să se relaxeze. Noua taxă de intrare pentru o oră este de 20 de lei, respectiv  15 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Baza de tratament și facilitățile de agrement sunt deschise zilnic între orele 11:00 și 19:00.

Pentru a utiliza centrul de tratament, trebuie să vă faceți o programare în prealabil la numărul de telefon 0731 085 476.

De la începutul lunii mai, se vor deschide și facilitățile sportive în aer liber, oferind mai multe activități de agrement, sport și servicii de promovare a sănătății pentru adulți și copii.

Din acest an, terenurile de tenis vor costa cu 10 lei mai mult pentru o oră, adică 30 de lei, în timp ce terenurile de minigolf vor costa cu 5 lei mai mult, adică 15 lei pe oră pentru adulți și 10 lei pentru elevi şi studenţi.

Intrarea în parcul de aventură din pădure costă cu 5 lei mai mult pe oră pentru adulți, adică 25 de lei, și 15 lei în loc de 12 lei pentru copiii sub 14 ani. De asemenea, se pot face rezervări de grup, iar grupurile de peste 15 persoane plătesc 20 de lei pe oră pentru adulți și doar 2 lei în plus pentru copii, adică 12 lei.

Cei mai aventuroși își pot încerca îndemânarea şi la peretele de escaladă în aer liber cu 11 trepte, sub supravegherea unor profesioniști. Pentru peretele de cățărare, prețul rămâne neschimbat la 3 lei pe urcare.

Ghid pentru închirierea locurilor de parcare rezidenţiale în Sfântu Gheorghe
21.01.2022

Cererile pentru locurile de parcare libere rămase (unde nu a fost încă instalată o structură metalică galbenă), care au fost create în trecut, pot fi depuse pe tot parcursul anului la Primărie.

Traseu prelungit pentru trenuleţul turistic din Sfântu Gheorghe
19.01.2022

Acum sunt posibile și rezervările de grup 

Noi reguli pentru accesul în instituţiile Primăriei Sfântu Gheorghe
19.01.2022

Având în vedere noile măsuri adoptate de Guvern, accesul în Primăria Sfântu Gheorghe şi în instituţiile subordonate se va face doar în condițiile prevăzute de lege. 

Primăria Sfântu Gheorghe cumpără apartamente sau case de locuit care vor fi locuințe de necesitate
14.01.2022

Ofertele se pot depune personal la Registratura Primăriei sau prin email la info@sepsi.ro până la data de 15 februarie 2022.

Piscina din Sfântu Gheorghe va fi reabilitată
13.01.2022

Până la începerea lucrărilor, piscina nu va fi redeschisă din cauza pierderilor foarte mari