ro
 
Vineri, 12. Iulie 2024.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run

19.06.2024

Primăria mun. Sfântu Gheorghe şi Asociaţia Club Sportiv Green Race informează că pentru buna desfăşurare a concursului de alergare Sepsi Inst. Run, vineri vor fi în vigoare mai multe restricţii de circulaţie.

Astfel, începând cu ora 17:30 până la finalizarea concursului (în jurul orei 20), vor fi închise circulației rutiere: str. Gróf Mikó Imre (între str. Gödri Ferenc și str. Libertății), str. Gábor Áron, str. Libertății, str. Spitalului (între str. Vasile Goldiș și str. Libertății), str. Kós Károly (între str. Libertății și str. Andrei Șaguna), str. Táncsics Mihály, str. Fabricii și str. Victor Babeș.

De asemenea, începând cu ora 15:00 până la finalizarea concursului, vor fi închise parcările publice pe străzile Kós Károly, Gábor Áron și Libertății.

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu.

Prima ediţie a concursului Sepsi Inst. Run va avea loc vineri începând cu ora 18:00, startul urmând a se da din Piaţa Centrală. Traseul va parcurge inclusiv câteva dintre clădirile reprezentative ale municipiului Sfântu Gheorghe, printre care fosta Fabrică de Țigarete, Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Cinegetic, Biblioteca Județeană și clădirea Primăriei.

Aproape 200 de persoane s-au înscris pentru a participa la una dintre cele trei probe, de alergare 5km sau 10km, dar şi 5km de nordic walking. 

Punem Sfântu Gheorghe în mișcare! Zilele Sportive, ediția a 16-a – un oraș activ
10.07.2024

După un an de absență, în data de 20 septembrie 2024 se dă startul unei noi ediții a Zilelor Sportive.

SepsiClassic a fost din nou îndrăgit de public
09.07.2024

Cea de-a doua ediție a festivalului de muzică clasică din Sfântu Gheorghe s-a încheiat duminică.

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.