ro
 
Sâmbătă, 06. Martie 2021.

Program prelungit la Finanţele Publice Locale în zilele de marţi şi joi

18.01.2021

În plus, taxa pentru eliberarea cărţilor de identitate poate fi achitată la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor

Direcţia de Finanţe Publice Municipale a operat mai multe schimbări din această săptămână, atât în ceea ce priveşte programul instituţiei, cât şi plata unor taxe.

În ceea ce priveşte programul la sediul Finanţelor Locale din strada Oltului nr.2, acesta a fost prelungit până la ora 18:00 în fiecare zi de marţi şi joi, pentru a fi la dispoziţia contribuabililor care nu îşi puteau rezolva problemele în programul obişnuit. În zilele de luni şi miercuri programul cu publicul va fi în continuare între orele 8:00-15:00, iar vinerea 8:00-13:00.

De asemenea, la începutul acestui an în sediul instituţiei au fost deschise mai multe puncte pentru relaţiile cu publicul pentru a reduce timpul de aşteptare şi pentru a eficientiza relaţia cu contribuabilii.

În ceea ce priveşte taxa pentru eliberarea cărţilor de identitate, de acum încolo aceasta va putea fi plătită numerar la sediul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor, odată cu depunerea documentelor necesare. În acest sens nu va mai fi necesară deplasarea la Finanţele Publice Locale pentru a face această plată.

Primăria Sfântu Gheorghe recomandă în continuare locuitorilor să folosească platforma www.ghiseul.ro pentru detalii şi plăţi ale taxelor şi impozitelor locale. De asemenea, prin email la taxeimpozitelocale@sepsi.ro pot fi solicitate detalii despre cuantumul taxelor şi impozitelor locale sau alte probleme care pot fi rezolvate de această instituţie.

Târg de Ziua Femeii în weekend la Sfântu Gheorghe
05.03.2021

Târgul producătorilor și meșterilor locali va fi organizat luna aceasta în weekendul 6-7 martie, de această dată cu accent pe Ziua Internațională a Femeii – 8 martie.

UBB inițiază un parteneriat strategic cu autorităţile locale ale județului Covasna
04.03.2021

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), Consiliul Județean Covasna și Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe urmează să încheie un acord de parteneriat strategic.

21 de locuri de parcare rezidențiale mai pot fi solicitate la Sfântu Gheorghe
04.03.2021

Primăria Sfântu Gheorghe a organizat recent o nouă licitaţie pentru locurile de parcare din zonele rezidențiale din mai multe străzi ale orașului. Până în prezent, au fost închiriate în total 227 de locuri de parcare, iar 21 de locuri pot fi în continuare solicitate.

Aproape jumătate dintre locuitorii din Sfântu Gheorghe au achitat deja impozitele locale
03.03.2021

Contribuabilii care plătesc anticipat până la 31 martie impozitele locale datorate pentru tot anul beneficiază de o bonificaţie de 9%

Depozitul pentru biciclete va fi amplasat pe strada Scurtă
26.02.2021

A existat un mare interes pentru suportul de depozitare a bicicletelor cu 18 locuri oferit de Primăria Sfântu Gheorghe