ro
 
Vineri, 05. Martie 2021.

Primăria Sfântu Gheorghe pregăteşte noi locaţii pentru centre de vaccinare

28.01.2021

Municipalitatea face un apel la medicii şi asistentele care doresc să se implice în campania de vaccinare să anunţe acest lucru.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe se pregăteşte pentru deschiderea unor noi centre de vaccinare în cadrul campaniei naţionale de imunizare anti-COVID-19.

Din etapa a II-a a devenit operaţional Centrul de Vaccinare din strada Daliei nr.1, unde locurile alocate sunt ocupate până la mijlocul lunii aprilie.

În funcţie de numărul de doze de vaccin care va fi disponibil la nivel naţional în perioada următoare, este posibilă deschiderea a cel puţin încă unui centru de vaccinare. Municipalitatea pregăteşte atât locaţia de la Ştrandul Municipal de pe strada Sporturilor, cât şi cea de la Sala Sporturilor din strada Vânătorilor. Astfel, pe măsură ce autorităţile sanitare centrale şi locale vor decide că este necesară deschiderea unui nou centru la Sfântu Gheorghe, acesta va fi pregătit şi funcţional.

În ceea ce priveşte personalul medical necesar pentru funcţionarea noului centru, Primăria Sfântu Gheorghe face un apel la medicii şi asistentele care doresc să se implice în campania de vaccinare, să anunţe acest lucru la Colegiul Medicilor din Judeţul Covasna (telefon 0267311334), la Asociaţia Medicilor de Familie din judeţ (telefon 0267315723) sau la Direcţia de Asistenţă Socială din Sfântu Gheorghe (telefon 0267312111).

UBB inițiază un parteneriat strategic cu autorităţile locale ale județului Covasna
04.03.2021

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), Consiliul Județean Covasna și Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe urmează să încheie un acord de parteneriat strategic.

21 de locuri de parcare rezidențiale mai pot fi solicitate la Sfântu Gheorghe
04.03.2021

Primăria Sfântu Gheorghe a organizat recent o nouă licitaţie pentru locurile de parcare din zonele rezidențiale din mai multe străzi ale orașului. Până în prezent, au fost închiriate în total 227 de locuri de parcare, iar 21 de locuri pot fi în continuare solicitate.

Aproape jumătate dintre locuitorii din Sfântu Gheorghe au achitat deja impozitele locale
03.03.2021

Contribuabilii care plătesc anticipat până la 31 martie impozitele locale datorate pentru tot anul beneficiază de o bonificaţie de 9%

Depozitul pentru biciclete va fi amplasat pe strada Scurtă
26.02.2021

A existat un mare interes pentru suportul de depozitare a bicicletelor cu 18 locuri oferit de Primăria Sfântu Gheorghe

Programul „Dăm valoare rablei tale” începe de la 1 aprilie
25.02.2021

Primăria Sfântu Gheorghe oferă 3.000 de lei pentru autoturismele înmatriculate în oraş de mai mult de 10 ani