ro
 
Vineri, 29. Martie 2024.

Pe 20 iunie încep înscrierile pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe

15.06.2022

În perioada 20 iunie - 7 iulie, tinerii care studiază în prezent la facultate sau au absolvit recent studiile universitare pot aplica pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe. Scopul programului este de a le oferi stagiarilor o mai bună înțelegere a funcționării municipalității și de a le permite acestora să utilizeze în mod corespunzător cunoștințele dobândite. La fel ca în anul precedent, programul se va desfășura în două sesiuni de câte o lună fiecare. 

Tinerii care doresc să participe la programul de internship, să își folosească abilitățile și să dobândească noi experiențe sunt așteptați în cadrul unor birouri ale Primăriei, precum cabinetele viceprimarilor, dar și în mai multe instituții subordonate acesteia. 

Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți următoarele documente la adresa kata.dobai@sepsi.ro până la data de 7 iulie: CV (Europass), copie a cărții de identitate, adeverință care să ateste statutul de student sau adeverința de studii, dar și să completați formularul de înscriere disponibil AICI

Între 11 și 15 iulie, candidații vor susține un interviu, pentru ca organizatorii programului să poate alege biroul sau instituția subordonată în care stagiarii își vor desfășura internshipul, în funcție de studiile și interesele lor. 

În acest an, un total de 20 de tineri vor putea participa la programul de internship, primul grup în perioada 18 iulie - 12 august și al doilea grup în perioada 13 august - 9 septembrie. 

Regulament și anexe

Trupe locale la Zilele Sfântu Gheorghe
27.03.2024

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au susținut miercuri, la Centrul Cultural Babel, o conferință de presă despre trupele locale care vor concerta pe Scena Principală a evenimentului din acest an, dar și despre festivalul de muzică stradală.

Actualități livrești importante la cea de-a III-a ediție a SepsiBook
22.03.2024

Au fost anunțați primii invitați confirmați: Gabriela Adameșteanu, Marius Chivu, Adina Rosetti, Ada Milea și Bobo Burlăcianu sunt doar câțiva dintre autorii și artiștii prezenți la Arena Sepsi în perioada 23 – 26 mai.

„Ne place acest program”
22.03.2024

Interviu cu Kolumbán Anett, antrenoare de handbal în cadrul programului „Iniţiere în sport”

Primăria Sfântu Gheorghe stinge din nou luminile în Ora Pământului
20.03.2024

Sâmbătă, 23 martie, între orele 20:30-21:30, iluminatul public va fi stins în Piaţa Centrală şi la sediul Primăriei

Zilele Sfântu Gheorghe: One man aproape show cu Pavel Bartoș
20.03.2024

Un spectacol după un scenariu scris de Pavel Bartoș, care cuprinde în mare parte elemente autobiografice, tratate cu umor, poate prea mult umor, în care autoironia și sinceritatea sunt la ele acasă.