ro
 
Miercuri, 19. Iunie 2024.

Pe 10 iunie încep înscrierile pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe

06.06.2024

În perioada 10 și 23 iunie, tinerii care studiază în prezent la facultate sau au absolvit recent studiile universitare pot aplica pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe. Scopul programului este de a le oferi stagiarilor o mai bună înțelegere a funcționării municipalității și de a le permite acestora să utilizeze în mod corespunzător cunoștințele dobândite. Programul se va desfășura între 17 iulie și 14 august.

Tinerii care doresc să participe la programul de internship, să își folosească abilitățile și să dobândească noi experiențe sunt așteptați în cadrul unor birouri ale Primăriei, precum cabinetele viceprimarilor, dar și în mai multe instituții subordonate acesteia. 

Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți următoarele documente la adresa noemi.andrei@sepsi.ro până la data de 23 iunie: CV (Europass), copie a cărții de identitate, adeverință care să ateste statutul de student sau adeverința de studii, dar și să completați formularul de înscriere disponibil AICI. 

Între 8 și 12 iulie, candidații vor susține un interviu, pentru ca organizatorii programului să poate alege biroul sau instituția subordonată în care stagiarii își vor desfășura internshipul, în funcție de studiile și interesele lor. 

În 2021, un număr de 14 tineri au participat la acest program al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, iar în 2022 au fost 15 participanți, în anul trecut au participat 9 de persoane.

Regulament și anexe

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.

Pe 10 iunie încep înscrierile pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe
06.06.2024

În perioada 10 și 23 iunie, tinerii care studiază în prezent la facultate sau au absolvit recent studiile universitare pot aplica pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe.

SEPSI Inst. RUN – alergare în clădirile emblematice din Sfântu Gheorghe
06.06.2024

Pe 21 iunie, vineri, la Sfântu Gheorghe va avea loc pentru prima dată o cursă de alergare în care participanții vor putea alerga prin diverse instituții și clădiri emblematice ale orașului.