ro
 

O nouă acţiune de colectare a sticlei la Sfântu Gheorghe

28.06.2023

Pentru a doua oară în acest an, TEGA S.A. organizează în perioada 30 iunie – 1 iulie o nouă campanie de colectare a sticlelor la Sfântu Gheorghe, în care locuitorii pot schimba 5 kg de sticlă pentru o bere de 0,5 litri sau o apă minerală de 1 litru în locațiile obișnuite.

„Indiferent de vreme, vom colecta sticle: anul acesta la sfârșitul lunii martie am strâns aproape 90 de tone, depășind toate recordurile anterioare, dar vreau să precizez că nu este vorba de o țintă. Scopul este de a păstra sticlele pentru băuturi și borcane în afara deșeurilor mixte. Aceste acţiuni sunt, de asemenea, un fel de eveniment de sensibilizare – de aceea oferim ceva în schimb celor care colectează sticle pe o perioadă lungă de timp și acordă atenție acestei probleme”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Este important de reținut că TEGA nu acceptă sticlă plată (geamuri, parbrize) în cadrul colectării sticlei. Programul colectării: vineri, 30 iunie, între orele 12:00-19:00, iar sâmbătă, 1 iulie, între orele 10:00-19:00. Locuitorii pot preda sticlele în următoarele locații:

  1. parcarea de lângă Sala Sporturilor „Szabó Kati” (strada Stadionului)
  2. lângă Penny Market
  3. Vechea fabrică de pâine (strada Kós Károly)
  4. Vizavi de stația de autobuz (strada Gării)
  5. Piața Calvin, parcare
  6. Depozitul de deșeuri (strada Energiei, nr. 2)

TEGA S.A.
Biroul de Presă

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.