ro
 
Marți, 23. Aprilie 2024.

Sfântu Gheorghe va avea o fabrică nouă

04.03.2010
În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local din luna februarie s-a votat Planul Urbanistic Zonal „Câmpul Frumos II” D.N.13 E - Sfântu Gheorghe, astfel că aici se va construi o fabrică producătoare de materiale de construcţii şi de izolaţii. Compania mixtă Corus Building System va face o investiţie de 12 milioane de euro la  Câmpul Frumos II. 

Pe parcursul şedinţei de consiliu s-au născut discuţii aprinse în legătură cu aprobarea hotărârii, o parte din consilierii PCM fiind în favoarea respingerii acesteia, deşi se ştie că firma în cauză a cumpărat suprafaţa de teren necesară de la Câmpul Frumos,  de la persoane fizice.

Primarul  Antal Árpád András a subliniat de mai multe ori că este o realizare pentru oraşul nostru faptul că firma a ales ca şi locaţie Sfântu Gheorghe în locul Braşovului şi faptul că va oferi mai mult de 100 de noi locuri de muncă. 
   
„În această perioadă când suntem  în plină criză economică ar fi o decizie de neînţeles ca o investiţie de mai multe milioane de euro să fie respinsă.”- a subliniat primarul oraşului. După discuţiile aprinse de la şedinţa de Consiliu Local, proiectul de hotărâre a fost votat de către consilieri.
Noul Skatepark din Sfântu Gheorghe se deschide pentru public pe 1 mai
22.04.2024

În prima zi accesul este gratuit de la ora 11:00, iar din 2 mai programul este zilnic între orele 9:00-22:00

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.

Va fi construit un nou cartier în locul fostei ferme de pui din Sfântu Gheorghe
16.04.2024

Un campus pentru învăţământul dual şi 96 de locuinţe vor fi construite din fonduri europene câştigate de Primărie

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.