ro
 
Miercuri, 28. Septembrie 2022.

Cinci milioane de euro pentru proiectul de modernizare a Stadionului Mic

19.02.2010
În cadrul conferinţei de presă de săptămâna trecută, primarul Antal Árpád András a prezentat proiectul de tranformare şi modernizare a Stadionului Mic. Primăria doreşte ca cele cinci milioane de euro necesare acestui plan, să  fie strânse din mai multe surse  şi anume de la Ministerul Învăţământului, de la Compania Naţională de Investiţii şi din bugetul local.
   
Conform planurilor, Stadionul Mic va fi transformat într-un centru sportiv multifuncţional ţinând cont de cerinţele şcolii sportive, dar în acelaşi timp se doreşte ca acei locuitori ai oraşului care  sunt  pasionaţi de sport, să poată utiliza şi ei complexul.
   
Sub obiectivul transformat se va construi un garaj subteran, cu o capacitate de 52 de locuri, proiectantul gândindu-se la un sistem de pavilioane funcţionale în ceea ce priveşte tranformarea clădirilor. O să existe magazin cu articole sportive, hotel sportiv şi o arenă potrivită pentru organizarea de competiţii sportive, teren de fotbal cu gazon artificial şi perete de escaladă, iar sectorul administrativ va avea propria clădire pentru birouri.
   
Acest proiect va apărea  în bugetul local de anul viitor,  iar solicitarea pentru susţinerea financiară  de la Compania Naţională de Investiţii se va depune anul acesta. Timpul necesar realizării acestui proiect se preconizează a fi de trei ani.
30 septembrie, data limită pentru plata impozitelor şi taxelor locale pe anul 2022
27.09.2022

Casieria Direcţiei Finanţe Publice Locale va lucra cu program prelungit în această săptămână

Programul Târgului de toamnă
23.09.2022

Cea de-a 12-a ediție a Târgului de Toamnă va avea loc în perioada 30 septembrie - 2 octombrie în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe.

Continuă lucrările de amenajare a „Inimii oraşului” Sfântu Gheorghe
21.09.2022

Noua zonă pietonală va consta într-o serie de mici piețe și alei pietonale şi va fi terminată până în primăvara anului viitor.

Sfântu Gheorghe pulsează pentru a opta oară
19.09.2022

Festivalul de arte contemporane pulzArt va fi organizat în perioada 13-16 octombrie

29 de cupluri de aur și diamant vor fi felicitate de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice
16.09.2022

Cuplurile din Sfântu Gheorghe care celebrează 50 sau 60 de ani de căsnicie vor fi felicitate anul acesta pe data de 1 octombrie.