ro
 
Luni, 15. August 2022.

Concediul fără plată pe care funcţionarii publici sunt obligaţi să-l ia, nu va afecta publicul larg şi buna desfăşurare a procesului administrativ

27.11.2009
În cadrul conferinţei de presă de joi, primarul Antal Árpád András a explicat că, în legătură cu concediile fără plată, se consultă în permanenţă cu liderii sindicali.
Salariul angajaţilor din cadrul primăriei trebuie să se reducă cu 15,5 la sută, ţinând cont de hotărârea guvernamentală.
Deocamdată nu s-a hotărât  dacă se va reorganiza timpul de lucru sau se vor lua concedii fără plată, pentru a rezolva această problemă. Primarul a spus că ar dori ca angajaţii din cadrul Primăriei, colegii lui,  împreună cu Sindicatul să decidă  şi să găsească soluţia cea mai bună.
Din punctul lui de vedere, consideră că ar fi mult mai bine dacă angajaţii ar intra în concediu fără plată între Crăciun şi Revelion şi astfel această hotărâre nu ar afecta prea tare buna funcţionare a  Primăriei. Tot el consideră că şi pentru angajaţi, această perioadă ar putea fi mai atractivă.
“Ne străduim ca buna funcţionare a birourilor să nu fie afectată şi ca toate problemele administraţiei publice locale să fie rezolvate fără probleme”- a declarat Dl Antal Árpád András.
Organizează un eveniment pe străzile din Sfântu Gheorghe!
12.08.2022

Biroul pentru Tineret al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe organizează pe 17 septembrie o zi fără mașini în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității și invită locuitorii să organizeze diverse evenimente pe străzile din faţa blocurilor.

Hotelul Bodoc – ce urmează?
11.08.2022

Planurile Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe și situația actuală a clădirii fostului hotel

Continuă modernizarea rețelei de iluminat public și de trotuare în Sfântu Gheorghe
10.08.2022

Are loc introducerea în subteran a reţelei electrice în mai multe zone ale orașului, dar se lucrează şi la asfaltarea unor trotuare și parcări

Restricţii de circulaţie din cauza Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc
05.08.2022

Pe 11 şi 12 august, în mai multe zone din Sfântu Gheorghe va fi oprită circulaţia rutieră

ParCult în luna august: concerte și proiecții de film în aer liber
04.08.2022

O serie de evenimente, concerte și proiecții de film în aer liber va avea loc și în luna august pe scena din Parcul Memorial '56, în cadrul ParCult.