ro
 

Terasele din Sfântu Gheorghe pot rămâne deschise conform programului din autorizaţia de funcţionare

19.08.2020

 

În schimb, locurile de joacă pentru copii rămân închise pe perioada stării de alertă

În urma multelor discuţii din spaţiul public din ultima perioadă, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe face câteva precizări în ceea ce priveşte locurile de joacă pentru copii şi activitatea teraselor.

Având în vedere noile decizii adoptate la nivel central în ceea ce priveşte reglementarea activităţii teraselor, şi luând în considerare hotărârea de prelungire a stării de alertă, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe consideră că la această oră pentru oraşul nostru nu este în vigoare nicio restricţie în ceea ce priveşte activitatea acestor unităţi de alimentaţie publică. În acest sens, terasele din Sfântu Gheorghe pot rămâne deschise conform programului din autorizaţia de funcţionare.

Pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, rugăm proprietarii teraselor să respecte în continuare toate măsurile de distanţare şi dezinfectare pentru protejarea personalului şi a clienţilor.

În ceea ce priveşte locurile de joacă pentru copii, conform hotărârilor luate la nivel central, acestea rămân închise pe perioada stării de alertă. În acest sens, facem un apel la locuitori să aibă în vedere acest lucru şi să nu folosească locurile de joacă atâta timp cât accesul în acestea este interzis.

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.