ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

A început votul pentru inițiativele înscrise în Com’ON Sfântu Gheorghe

27.04.2019

A pornit perioada de vot în procesul Com'ON Sfântu Gheorghe. În etapa de vot au intrat toate inițiativele care au îndeplinit condițiile descrise în regulament (prin descrierea originală sau prin completările primite în procesul de verificare tehnică). Votul se desfășoară între 26 aprilie, ora 12 – 20 mai, ora 11:59. Ierarhia finală în urma etapei de vot va fi publicată în cursul zilei de 21 mai.

Votul poate fi exprimat pe pagina web www.comonsepsi.ro (accesează secțiunea VOTEAZĂ) intrând pe descrierea detaliată a unei inițiative și apăsând butonul VOTEZ. Platforma va evidenția numărul de voturi rămase disponibile și faptul că inițiativa a fost votată deja de utilizator (dacă este cazul).

Orice persoană cu un cont activ pe platforma cu acces public Facebook poate să-și exprime votul în cadrul procesului participativ Com’ON Sepsi. Dacă o persoană nu are încă un cont, își poate crea unul și în perioada derulării votului.

Persoana care își exercită dreptul de vot declară pe propria răspundere relația sa în raport cu municipiul Sfântu Gheorghe (trăiește/studiază/muncește în/provine din Sfântu Gheorghe).

O persoană poate să voteze un număr maxim de 10 inițiative. O inițiativă nu poate primi mai mult de un vot din partea unei persoane. Un vot deja exprimat nu mai poate fi retras.

În urma votului public, 30 de inițiative primesc sprijin de maxim 2.500 lei pentru implementare.

Com’ON Sfântu Gheorghe este derulat de Grupul PONT în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Sfântu Gheorghe. Proiectul este finanțat de către Fondul Bethlen Gábor Alap.

 

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.