ro
 
Vineri, 19. Aprilie 2024.

Modificări în ceea ce priveşte abonamentele şi plata parcării pentru anul viitor

19.11.2020

Având în vedere că pe perioada stării de urgenţă, dar şi timp de mai multe luni în starea de alertă, plata parcării a fost suspendată la Sfântu Gheorghe, Primăria a hotărât să acorde o reducere persoanelor care aveau abonamente de parcare pentru acest an.

Astfel, cei care au avut abonamente de parcare în acest an şi cumpără abonament şi pentru tot anul 2021 vor primi o reducere de 50% din preţul pentru anul viitor. Costul abonamentelor va rămâne şi anul viitor la acelaşi nivel. Anul acesta au fost achiziţionate 321 de abonamente pentru întreg anul.

De asemenea, la solicitarea locuitorilor, în februarie 2021 Primăria Sfântu Gheorghe va aduce modificări la contractul pentru plata parcărilor prin SMS, astfel încât să existe şi posibilitatea plăţii pentru doar 30 de minute, faţă de perioada minimă de acum care este o oră.

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.

Va fi construit un nou cartier în locul fostei ferme de pui din Sfântu Gheorghe
16.04.2024

Un campus pentru învăţământul dual şi 96 de locuinţe vor fi construite din fonduri europene câştigate de Primărie

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a prelungit termenul pentru nominalizările Pro Urbe
02.04.2024

De asemenea, s-a decis ca în acest an, în mod excepţional, să fie acordate patru distincţii