ro
 
Marți, 30. Noiembrie 2021.

Marţi se redeschid restaurantele la interior, dar şi cinematograful şi sălile de spectacole

03.05.2021

Municipiul Sfântu Gheorghe a ieşit oficial din scenariul roşu al pandemiei

Având în vedere scăderea ratei de incidenţă sub 3 cazuri la mia de locuitori, Municipiul Sfântu Gheorghe va ieşi oficial de marţi din scenariul roşu al pandemiei.

Acest lucru înseamnă că restaurantele vor putea funcţiona din nou la interior, cu o capacitate redusă la 30%. De asemenea, Cinema Arta se va putea redeschide pentru public, la fel şi sălile de spectacole, tot cu o capacitate redusă.

Rata de incidenţă în Sfântu Gheorghe a scăzut constant în ultimele zile, ajungând luni, 3 mai, la 2,36 cazuri la mia de locuitori, cel mai scăzut nivel de la începutul lunii martie încoace.

Pentru ca rata să scadă şi mai mult, e nevoie în continuare ca locuitorii să respecte măsurile de protecţie: igiena mâinilor, purtarea măştii şi păstrarea distanţei faţă de alte persoane. De asemenea, cei care doresc să se vaccineze anti-COVID o pot face în continuare la centrele deschise în Sfântu Gheorghe, programările fiind posibile pe https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/. În cele trei centre de vaccinare din oraş sunt disponibile peste 1800 de locuri libere cu vaccin Pfizer şi Moderna.

Semafoare noi pe două străzi intens circulate din Sfântu Gheorghe
25.11.2021

Semafoarele cu buton vor face trecerile de pietoni mai sigure pe Lunca Oltului şi strada Păiuş David

De marţi, toate şcolile şi grădiniţele din Sfântu Gheorghe vor ţine cursuri în format fizic
22.11.2021

Rata de incidenţă în Municipiu a scăzut luni la 2,55 cazuri la mia de locuitori

Lucrări în desfășurare în mai multe zone ale orașului
18.11.2021

Datorită toamnei blânde, lucrările de refacere a drumurilor și trotuarelor vor continua și în noiembrie la Sfântu Gheorghe

Modificări la Finanţele Publice Locale pentru simplificarea interacţiunii cu contribuabilii
17.11.2021

Certificatele de atestare fiscală pot fi solicitate prin notarul public

Informații utile despre pericolul urșilor!
16.11.2021

Urșii sunt o prezență dovedită în zona noastră şi trebuie evitați întotdeauna, deoarece pot deveni agresivi și vă pot ataca cu ușurință.