ro
 
Joi, 15. Aprilie 2021.

Lucrările din Piaţa Centrală se apropie de finalizare

11.11.2020

Lucrările de modernizare în Piaţa Centrală au decurs conform planurilor, astfel că se apropie de finalizare în zona din faţa Consiliului Judeţean. Conform primarului Antal Árpád, termenul pentru finalizarea lucrărilor este 11 decembrie, însă acestea ar putea fi gata chiar mai repede, până la sfârşitul acestei luni.

Aici a fost amenajată o platformă plană unde să poată fi amplasat un patinoar pe timpul iernii, dar care să poată fi folosită şi ca scenă pentru diferite evenimente cultural-artistice.

În ceea ce priveşte alte lucrări din oraş, chiar dacă Primăria are mai multe contracte de execuţie semnate pentru modernizări de străzi, de exemplu, nu va da ordinul de începere a lucrărilor, pentru că evident nu pot fi finalizate anul acesta.

Se va încerca să fie închise cât mai multe şantiere, urmând ca la primăvară să fie începute şantiere noi.

Valoarea abonamentelor neutilizate la Baza de înot va fi restituită
14.04.2021

Sepsi ReKreativ anunţă că din cauza pandemiei nu va putea deschide Baza de înot din Sfântu Gheorghe nici în viitorul apropiat.

S-au finalizat lucrările de modernizare la Serviciul Comunitar de Evidenţă a Persoanelor
13.04.2021

Serviciul  Comunitar de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe își continuă activitatea de pe strada Dózsa György nr. 14 într-un spațiu proaspăt renovat.

Din 14 aprilie, locuitorii din Chilieni şi Coşeni pot prelua puieţii de pomi fructiferi solicitaţi
12.04.2021

Începând de miercuri, 14 aprilie, ora 9, puieţii de pomi fructiferi solicitaţi de locuitorii din Chilieni şi Coşeni pot fi preluaţi de la Grădinăria oraşului (str. Arcuşului).

Se reiau lucrările de reabilitare a drumurilor în mai multe zone din oraș
12.04.2021

Odată cu venirea primăverii, sunt reluate lucrările de reabilitare a drumurilor în mai multe zone din oraș.

Lângă Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe va fi construit un patinoar modern
10.04.2021

Consiliul Judeţean Covasna şi Primăriile Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc vor înfiinţa un club de hochei, urmând ca lângă Arena Sepsi să fie construit şi un patinoar modern.