ro
 
Joi, 26. Noiembrie 2020.

Lucrările din Piaţa Centrală se apropie de finalizare

11.11.2020

Lucrările de modernizare în Piaţa Centrală au decurs conform planurilor, astfel că se apropie de finalizare în zona din faţa Consiliului Judeţean. Conform primarului Antal Árpád, termenul pentru finalizarea lucrărilor este 11 decembrie, însă acestea ar putea fi gata chiar mai repede, până la sfârşitul acestei luni.

Aici a fost amenajată o platformă plană unde să poată fi amplasat un patinoar pe timpul iernii, dar care să poată fi folosită şi ca scenă pentru diferite evenimente cultural-artistice.

În ceea ce priveşte alte lucrări din oraş, chiar dacă Primăria are mai multe contracte de execuţie semnate pentru modernizări de străzi, de exemplu, nu va da ordinul de începere a lucrărilor, pentru că evident nu pot fi finalizate anul acesta.

Se va încerca să fie închise cât mai multe şantiere, urmând ca la primăvară să fie începute şantiere noi.

Prima lună în funcţia de viceprimar al Municipiului Sfântu Gheorghe
25.11.2020

Vargha Fruzsina a prezentat într-o conferință de presă proiectele şi temele pe care le-a dezvoltat în această perioadă

Anul acesta, sărbătoarea Adventului va avea loc într-o formă diferită la Sfântu Gheorghe
25.11.2020

Două coroane uriaşe vor fi amplasate de Primărie în oraş

Posesorii de carduri pentru familii numeroase pot depune cererile pentru sprijinul în achiziţionarea de echipamente informatice
24.11.2020

Pe lângă profesori şi educatori, Primăria Sfântu Gheorghe sprijină şi posesorii de carduri pentru familiile numeroase în achiziționarea de computere desktop, laptopuri sau tablete necesare copiilor pentru învățarea online.

Educatorii din Sfântu Gheorghe pot depune cererile pentru programul de sprijinire a achiziționării de dispozitive electronice
23.11.2020

Primăria Sfântu Gheorghe a extins programul de sprijinire a achiziționării de echipamente informatice pentru educația la distanță către pedagogii de grădiniță. Educatorii care doresc să participe la program pot aplica până pe 27 noiembrie, ora 15.

Modificări în ceea ce priveşte abonamentele şi plata parcării pentru anul viitor
19.11.2020

Având în vedere că pe perioada stării de urgenţă, dar şi timp de mai multe luni în starea de alertă, plata parcării a fost suspendată la Sfântu Gheorghe, Primăria a hotărât să acorde o reducere persoanelor care aveau abonamente de parcare pentru acest an.