ro
 
Marți, 28. Iunie 2022.

Locuitorii din Sfântu Gheorghe pot folosi terenurile de sport ale școlilor și în timpul vacanței

16.06.2022

Accesul la terenurile de sport va fi gratuit în zilele lucrătoare între orele 10:00 - 20:00

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, ținând cont de solicitările locuitorilor, s-a consultat cu directorii instituțiilor de învățământ pentru a se asigura că copiii pot folosi terenurile de sport ale școlilor și în perioada vacanței. De asemenea, și adulții pot folosi gratuit aceste spații.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe consideră că este important să ofere oportunități pentru practicarea sportului și a unor activități în aer liber în oraș, de aceea atât copiii, cât și adulții pot folosi gratuit terenurile de sport ale școlilor și în perioada vacanței. Începând de vineri, 17 iunie, accesul la terenurile de sport va fi gratuit în zilele lucrătoare, între orele 10:00-20:00. Portarul de serviciu îi va lăsa să intre pe cei care doresc să facă sport. Oricine poate intra pe terenurile de sport, nu doar elevii acelei instituții, astfel încât locuitorii pot alege să meargă la terenul de sport aflat cel mai aproape de casa lor. 

Terenurile de sport în aer liber de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul" și de la Liceul Tehnologic Economic şi Administrativ „Berde Áron” sunt în renovare și nu pot fi folosite. Totodată, terenul de sport al Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuşi” va fi deschis până la ora 18:00.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe face un apel la locuitori să aibă grijă de starea și curățenia terenurilor de sport atunci când le folosesc. În același timp, municipalitatea ține să precizeze că fiecare persoană va folosi terenurile de sport ale școlilor pe propria răspundere și că instituțiile de învățământ nu răspund de eventualele accidente.

Să avem grijă unii de alții!

Măsuri preventive în perioade caniculare
28.06.2022

Administraţia Națională de Meteorologie a emis o avertizare de caniculă pentru perioada următoare.

Lucrări de renovare și modernizare a drumurilor în mai multe zone din Sfântu Gheorghe
22.06.2022

Străzile și rețelele lor de utilități sunt reabilitate în mai multe locuri din oraș, iar pe carosabil, trotuare și parcări se așterne asfalt nou. 

Modificări privind valabilitatea autorizaţiilor de construcţie
20.06.2022

Primăria Sfântu Gheorghe, prin Direcţia de Urbanism, aduce la cunoştinţa locuitorilor modificările aduse de Parlamentul României la Legea nr. 50/1991, privind autorizarea lucrărilor de construcţii.

Locuitorii din Sfântu Gheorghe pot folosi terenurile de sport ale școlilor și în timpul vacanței
16.06.2022

Accesul la terenurile de sport va fi gratuit în zilele lucrătoare între orele 10:00 - 20:00

Departamentul de Administrație Publică al Universității Babeș-Bolyai aniversează 25 de ani de la deschiderea extensiei din Sfântu Gheorghe
16.06.2022

Instituția de învățământ pregătește o serie de noutăți pentru anul universitar viitor