ro
 
Miercuri, 29. Noiembrie 2023.

Începe montarea patinoarului în aer liber din Piaţa Centrală

24.11.2022

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat joi asocierea cu Sepsi ReKreativ S.A. în vederea amplasării şi asigurării funcţionării unui patinoar artificial în Piaţa Centrală din oraş.

Patinoarul va avea o dimensiune de 20x29 metri şi va fi amplasat pe platoul situat în faţa Prefecturii şi Consiliului Judeţean Covasna, urmând să funcţioneze din decembrie până anul viitor în martie.

Montarea patinoarului va începe luni, 28 noiembrie, urmând ca în funcţie de condiţiile meteo să fie dat în folosinţă cel mai devreme după data de 7 decembrie.

Şi în acest an locuitorii din Sfântu Gheorghe beneficiază de reduceri la toate tipurile de bilete și abonamente (inclusiv cele cu reducere) pe baza cardului Sepsi. În plus, persoanele care dețin card pentru familii numeroase, eliberat de Primăria Sfântu Gheorghe, beneficiază de o reducere de 75% din prețul standard destinat localnicilor.

De asemenea, persoanele sub 18 ani / peste 60 de ani și adulții cu handicap mediu şi uşor beneficiază de reducere, iar persoanele cu handicap grav şi accentuat au gratuitate. Accesul va fi gratuit şi pentru sportivii din cadrul loturilor naționale și olimpice.

Programul complet şi tarifele vor fi comunicate în curând.

Se apropie termenul de plată a chiriei pentru locurile de parcare de reședință!
27.11.2023

Atragem atenția locuitorilor, că termenul de plata a chiriei anului 2024 pentru locurile de parcare de reședință este 15 decembrie 2023.

Petiţie pentru transferarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Sfântu Gheorghe în proprietatea Primăriei
27.11.2023

Situaţia juridică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Sfântu Gheorghe este departe de a se lămuri în instanţele de judecată, iar pentru că această clădire a devenit un real pericol public, Primăria Sfântu Gheorghe a decis lansarea unei petiţii prin care solicită transferarea clădirii în proprietatea municipalităţii.

Noi trofee de vânătoare la Muzeul Cinegetic din Sfântu Gheorghe
24.11.2023

Printre noile trofee se regăsesc numeroase specii rare, inclusiv civeta africană, bivolul african, leopardul, impala, ursul grizzly și ursul polar, precum și alte trofee, și obiecte unice.

Aprinderea primei lumânări de Advent în Sfântu Gheorghe
23.11.2023

Anul acesta prima lumânare de Advent va fi aprinsă de către primarul Antal Árpád în cadrul unui program festiv duminică, 3 decembrie, ora 19:30 în Piața Centrală a orașului.

Sfântu Gheorghe intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă
23.11.2023

Noi instalaţii de lumini au fost montate în oraş, iar iubitorii patinajului vor avea la dispoziţie două patinoare.