ro
 
Vineri, 19. Aprilie 2024.

Impozitele şi taxele locale pot fi plătite joi şi la Chilieni

13.03.2023

Primăria Sfântu Gheorghe atrage atenţia contribuabililor că în ziua de 16 martie 2023, joi, impozitele şi taxele locale pot fi achitate şi la Chilieni, în clădirea școlii, între orele 9:00 – 14:00.

Ca în fiecare an, se acordă bonificaţie de 9% pentru plata cu anticipaţie, până la data de 31 martie 2023, a impozitului/taxei pe clădire, a impozitului/taxei pe teren şi a impozitului asupra mijloacelor de transport, datorată pe întregul an de către persoanele fizice şi juridice.

Bonificaţia se acordă contribuabililor care la data plăţii impozitelor nu figurează cu obligaţii bugetare restante către bugetul local.

Vă aducem aminte că taxele şi impozitele locale pot fi achitate şi online pe ghiseul.ro.

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a prelungit termenul pentru nominalizările Pro Urbe
02.04.2024

De asemenea, s-a decis ca în acest an, în mod excepţional, să fie acordate patru distincţii

Trupe locale la Zilele Sfântu Gheorghe
27.03.2024

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au susținut miercuri, la Centrul Cultural Babel, o conferință de presă despre trupele locale care vor concerta pe Scena Principală a evenimentului din acest an, dar și despre festivalul de muzică stradală.