ro
 
Vineri, 05. Martie 2021.

Din 8 februarie, majoritatea copiilor revin la şcoală şi grădiniţă

03.02.2021

Începând de luni, 8 februarie, odată cu semestrul al doilea al acestui an şcolar, instituțiile de învățământ din toată ţara se vor redeschide, fiind dezvoltate mai multe scenarii în funcție de rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19.

Având în vedere că Municipiul Sfântu Gheorghe este în scenariul galben, începând de luni toţi copiii de grădiniţă şi jumătate dintre elevi vor relua cursurile prin prezenţă fizică în clase.

Mai exact, copiii din clasele primare (0-IV) şi cei din clasele terminale (VIII, XII) vor relua şcoala în format fizic, în timp ce restul elevilor (clasele V-VII şi IX-XI) vor continua să studieze în sistem online.

Facem un apel atât la copii, cât şi la profesori şi părinţi, să respecte măsurile de protecţie valabile în pandemie, pentru a nu avea o creştere a noilor cazuri de COVID-19 odată cu reluarea şcolii.

Dacă rata de incidenţă va scădea în Sfântu Gheorghe astfel încât oraşul să treacă în scenariul verde, toţi copiii vor merge la şcoală.

UBB inițiază un parteneriat strategic cu autorităţile locale ale județului Covasna
04.03.2021

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), Consiliul Județean Covasna și Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe urmează să încheie un acord de parteneriat strategic.

21 de locuri de parcare rezidențiale mai pot fi solicitate la Sfântu Gheorghe
04.03.2021

Primăria Sfântu Gheorghe a organizat recent o nouă licitaţie pentru locurile de parcare din zonele rezidențiale din mai multe străzi ale orașului. Până în prezent, au fost închiriate în total 227 de locuri de parcare, iar 21 de locuri pot fi în continuare solicitate.

Aproape jumătate dintre locuitorii din Sfântu Gheorghe au achitat deja impozitele locale
03.03.2021

Contribuabilii care plătesc anticipat până la 31 martie impozitele locale datorate pentru tot anul beneficiază de o bonificaţie de 9%

Depozitul pentru biciclete va fi amplasat pe strada Scurtă
26.02.2021

A existat un mare interes pentru suportul de depozitare a bicicletelor cu 18 locuri oferit de Primăria Sfântu Gheorghe

Programul „Dăm valoare rablei tale” începe de la 1 aprilie
25.02.2021

Primăria Sfântu Gheorghe oferă 3.000 de lei pentru autoturismele înmatriculate în oraş de mai mult de 10 ani