ro
 
Joi, 19. Septembrie 2024.

Din 8 februarie, majoritatea copiilor revin la şcoală şi grădiniţă

03.02.2021

Începând de luni, 8 februarie, odată cu semestrul al doilea al acestui an şcolar, instituțiile de învățământ din toată ţara se vor redeschide, fiind dezvoltate mai multe scenarii în funcție de rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19.

Având în vedere că Municipiul Sfântu Gheorghe este în scenariul galben, începând de luni toţi copiii de grădiniţă şi jumătate dintre elevi vor relua cursurile prin prezenţă fizică în clase.

Mai exact, copiii din clasele primare (0-IV) şi cei din clasele terminale (VIII, XII) vor relua şcoala în format fizic, în timp ce restul elevilor (clasele V-VII şi IX-XI) vor continua să studieze în sistem online.

Facem un apel atât la copii, cât şi la profesori şi părinţi, să respecte măsurile de protecţie valabile în pandemie, pentru a nu avea o creştere a noilor cazuri de COVID-19 odată cu reluarea şcolii.

Dacă rata de incidenţă va scădea în Sfântu Gheorghe astfel încât oraşul să treacă în scenariul verde, toţi copiii vor merge la şcoală.

Vineri începe cea de-a 16-a ediție a Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe
17.09.2024

Peste 100 de evenimente, aproximativ 50 de ramuri sportive și multă voie bună, asta promit organizatorii celei de-a 16-a ediții a Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe. Între 20 și 22 septembrie, cu toții, de la tineri până la cei vârstnici, sunt invitați să pună orașul în mișcare.

Modernizarea transportului public din Sfântu Gheorghe ajunge într-o nouă etapă
12.09.2024

Sunt amplasate noile staţii inteligente de autobuz şi se lucrează la un nou sistem de semaforizare.

Lacul din cartierul Gării începe să prindă forma finală
06.09.2024

Se construiește o nouă cofetărie pe insulă, şi a fost testată pompa de apă

Peste 2.500 de utilizări ale bicicletelor din sistemul Sepsi Bike
30.08.2024

Experiența primelor săptămâni și răspunsuri la problemele apărute.

A început votul publicului pentru iniţiativele Com’ON Sepsi
26.08.2024

În această ediție, 32 de echipe cu 36 de idei concurează pentru finanțare, iar propunerile primite pot fi votate între 22 august și 8 septembrie pe site-ul www.comonsepsi.ro.