ro
 
Miercuri, 28. Septembrie 2022.

Decorul de vară al #SEPSI este gata

21.07.2021

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a îmbrăcat, pentru a cincea oară, literele gigantice #SEPSI din Piața Centrală într-o ținută tematică. Exteriorul inspirat din viața mării a fost creat de către graficienii locali Szederjesi Szidónia și Fazakas Noémi, iar execuția lucrării a fost realizată de asemenea cu ajutorul unei firme locale. Lucrarea va putea fi admirată până la sfârșitul verii.

Literele gigantice albe au fost instalate în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe în luna martie a anului trecut și de atunci exteriorul acestora a fost reînnoit în fiecare sezon de către florarii locali, iar cel mai recent cu ajutorul amprentelor colorate ale copiilor din Sfântu Gheorghe, cu ocazia Zilei Copilului.

Literele gigantice reprezintă instalația definitorie a orașului Sfântu Gheorghe, oferind artiștilor locali posibilitatea de a-și expune lucrările pe suprafața acesteia. Municipalitatea își dorește ca în anii următori, instalația #SEPSI să ia și mai multe forme bazate pe ideile artiștilor locali.

În luna august, locuitorii din Sfântu Gheorghe vor avea parte de o altă noutate care să anime spațiul din centrul orașului, atunci când mult îndrăgita ramă foto, decorată de florarii locali, își va face din nou apariția. 

 

 

30 septembrie, data limită pentru plata impozitelor şi taxelor locale pe anul 2022
27.09.2022

Casieria Direcţiei Finanţe Publice Locale va lucra cu program prelungit în această săptămână

Programul Târgului de toamnă
23.09.2022

Cea de-a 12-a ediție a Târgului de Toamnă va avea loc în perioada 30 septembrie - 2 octombrie în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe.

Continuă lucrările de amenajare a „Inimii oraşului” Sfântu Gheorghe
21.09.2022

Noua zonă pietonală va consta într-o serie de mici piețe și alei pietonale şi va fi terminată până în primăvara anului viitor.

Sfântu Gheorghe pulsează pentru a opta oară
19.09.2022

Festivalul de arte contemporane pulzArt va fi organizat în perioada 13-16 octombrie

29 de cupluri de aur și diamant vor fi felicitate de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice
16.09.2022

Cuplurile din Sfântu Gheorghe care celebrează 50 sau 60 de ani de căsnicie vor fi felicitate anul acesta pe data de 1 octombrie.