ro
 
Miercuri, 28. Septembrie 2022.

Continuă modernizarea rețelei de iluminat public și de trotuare în Sfântu Gheorghe

10.08.2022

Are loc introducerea în subteran a reţelei electrice în mai multe zone ale orașului, dar se lucrează şi la asfaltarea unor trotuare și parcări.

Ca parte a modernizării rețelei de iluminat public din Sfântu Gheorghe, cablurile electrice vor fi îngropate și vor fi instalați stâlpi de iluminat cu corpuri de iluminat cu consum redus de energie pe următoarele străzi: Aleea Hărniciei, Aleea Avântului, Aleea Prieteniei, strada Crângului, strada Császár Bálint, Aleea Textiliştilor, strada Bánki Donát, strada Tavaszi Sándor și strada Józef Bem. Astfel de lucrări vor avea loc şi în mai multe zone din cartierul Ciucului.

Firma locală de construcții Sepsi Út renovează trotuarele de pe strada Armata Română, strada Nuferilor și strada Császár Bálint și aduce la nivel gurile de canalizare de pe strada Constructorilor, recent asfaltată.

Noul sistem de scurgere a apelor pluviale din parcarea de lângă strada Liliacului a fost finalizat, noul strat de asfalt este în curs de turnare, iar reconstrucția drumului va continua pe strada Narciselor.

Lucrările de modernizare a străzii Rozelor sunt în plină desfășurare, unde au fost deja înlocuite conductele de apă, gaz și canalizare și au fost instalate căminele de vizitare ale rețelei apelor pluviale. În prezent, se lucrează la fundație și la montarea bordurilor. Rețeaua de iluminat public este, de asemenea, în curs de modernizare, prin introducerea în subteran a cablurilor electrice, instalarea de noi stâlpi de iluminat și montarea de noi pavaje pe carosabil și trotuare. 

30 septembrie, data limită pentru plata impozitelor şi taxelor locale pe anul 2022
27.09.2022

Casieria Direcţiei Finanţe Publice Locale va lucra cu program prelungit în această săptămână

Programul Târgului de toamnă
23.09.2022

Cea de-a 12-a ediție a Târgului de Toamnă va avea loc în perioada 30 septembrie - 2 octombrie în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe.

Continuă lucrările de amenajare a „Inimii oraşului” Sfântu Gheorghe
21.09.2022

Noua zonă pietonală va consta într-o serie de mici piețe și alei pietonale şi va fi terminată până în primăvara anului viitor.

Sfântu Gheorghe pulsează pentru a opta oară
19.09.2022

Festivalul de arte contemporane pulzArt va fi organizat în perioada 13-16 octombrie

29 de cupluri de aur și diamant vor fi felicitate de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice
16.09.2022

Cuplurile din Sfântu Gheorghe care celebrează 50 sau 60 de ani de căsnicie vor fi felicitate anul acesta pe data de 1 octombrie.