ro
 
Luni, 25. Septembrie 2023.

Conferințele lui Máté Bence vor încheia expoziția de fotografie de natură „Vânătoare fără sânge”

12.09.2023

Conferințele celebrului fotograf de natură Máté Bence vor încheia expoziția de mare anvergură intitulată „Vânătoare fără sânge”, care este deschisă publicului de la sfârșitul lunii august până pe 24 septembrie în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe. Celebrul fotograf promite conferințe interesante, pline de umor și autoironie, care vor oferi o experiență educativă și distractivă pentru întreaga familie pe 23 și 24 septembrie, de la ora 19:00, în sala de conferințe a Colegiului Național „Székely Mikó”. 

O fotografie bine făcută poate necesita uneori mii de click-uri și zile sau chiar luni de pândă, așa că prelegerea va fi cu siguranță o aventură interesantă, cu o discuție despre istoria și tehnica de fond a fotografiilor sale.

Spectacolul va oferi publicului o ocazie excepțională de a-l cunoaște personal pe Máté Bence și de a arunca o privire asupra vieții sălbatice de neegalat de pe Pământ prin intermediul uimitoarelor sale fotografii de acțiune.

Biletele pentru conferinţe pot fi achiziționate personal de la Casa Municipală de Bilete (doar cash) sau online pe eventim.ro la prețul de 30 de lei. Elevii, studenții și pensionarii pot cumpăra bilete la un preț redus de 15 lei doar de la Casa Municipală de Bilete.

Încă un urs agresiv a fost recoltat la Sfântu Gheorghe
21.09.2023

Primarul Antal Árpád va transmite o scrisoarea preşedintei Comisiei Europene cu privire la problema urșilor din zona noastră.

Campanie de strângere de semnături pentru steagul municipiului Sfântu Gheorghe
21.09.2023

Ne-am putea afirma drepturile dacă ne-am uni forțele

Eva FilmMakers Fest – Ediția a 3-a
19.09.2023

În perioada 22-28 septembrie, la Sf. Gheorghe, va avea loc cea de-a treia ediție a festivalului Eva FilmMakers Fest, primul festival de film din țară dedicat exclusiv femeilor regizor.

Micro lumi, maxi impulsuri: a 9-a ediție a festivalului pulzArt
19.09.2023

Cea de-a 9-a ediție a festivalului de arte contemporane pulzArt a adus totul sub aceeași dimensiune. „Floarea Soarelui" s-a întâlnit cu un show de dans cu focul, soliștilor de la Corul Bărbătesc „Sfântul Efrem” le-au răspuns Pensulele vorbărețe, modelele brodate pe pânză au dialogat cu munca invizibilă de spălare a cearșafurilor, scrisul creativ cu atelierul de sunet, versul liber cu teatrul, și toate au intrat în dialog cu publicul.