ro
 
Sâmbătă, 21. May 2022.

Completați chestionarul de recensământ și primiţi o cafea!

11.05.2022

Faza de autocompletare a recensământului se desfășoară până duminică, 15 mai

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, în colaborare cu unități de alimentație publică din oraş, oferă până duminică o cafea tuturor celor care participă la faza de autocompletare a recensământului și completează chestionarul online la unul dintre punctele de asistare pentru autorecenzare. Primăria oferă o cafea pentru a încuraja mai mulți locuitori să profite de această oportunitate.

Toți locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe care vor completa chestionarul la unul dintre cele zece puncte de recensământ până duminică, 15 mai, vor primi o adeverinţă cu care poate fi “cumpărată” o cafea în oricare dintre următoarele locaţii: News Cafe, Gado Gourmet Bistro, INdiVino, Szimpla sau M&M Cake Express. Cafeaua poate fi solicitată până miercuri, 18 mai, inclusiv. 

Peste 53% dintre locuitorii din Sfântu Gheorghe au completat deja chestionarele online. Municipalitatea încurajează locuitorii să ia parte la faza de autocompletare și să completeze chestionarele online, dacă nu au făcut-o deja. Este nevoie doar de câteva minute pentru a completa formularul la punctele de asistență, iar în acest caz este sigură şi validarea răspunsurilor.

A început un nou sezon în aer liber la Şugaş Băi
20.05.2022

Din 20 mai, o gamă largă de activități de agrement, facilități de recreere și servicii de promovare a sănătății vor fi disponibile pentru copii și adulți deopotrivă în Şugaş Băi.

Primăria Sfântu Gheorghe deschide un punct de verificare a chestionarelor de Recensământ
19.05.2022

Data limită pentru autorecenzare a fost prelungită până pe 27 mai, Sfântu Gheorghe fiind pe primul loc în ţară

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziţia suporterilor Sepsi OSK un tren gratuit pentru finala Cupei României
17.05.2022

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziția suporterilor echipei Sepsi OSK un tren cu 590 de locuri care să îi transporte la București pentru finala Cupei României la fotbal dintre Sepsi OSK şi FC Voluntari, care va avea loc joi de la ora 20:30 pe Stadionul Giulești.

Programul Pedibus a împlinit un an de la lansare
17.05.2022

Pe 17 mai programul Pedibus, lansat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, a împlinit un an de existență

Programul complet al primei ediții SepsiBook
13.05.2022

La evenimentul care va avea loc în perioada 26-29 mai la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe, vor participa 40 de edituri din România și Ungaria, care vor oferi cărți la aproximativ 30 de standuri.