ro
 
Vineri, 19. Aprilie 2024.

Au fost remediate problemele apărute la instalaţiile de lumini din Parcul Central

14.12.2020

În urma sesizărilor privind un incident care a avut loc duminică seara în Parcul Central din Sfântu Gheorghe, Direcţia de Gospodărire a oraşului a trecut la remedierea problemei.

Astfel s-a descoperit că izolaţia unei instalaţii de lumini de sărbători de pe un stâlp din zona Parcului a fost ruptă, putând cauza probleme în urma atingerii. Izolaţia respectivă a fost refăcută, după care au fost verificate şi celelalte instalaţii de lumini, însă fără a mai fi găsite alte probleme.

Direcţia de Gospodărire a oraşului va continua să verifice constant în perioada următoare starea instalaţiilor de sărbători pentru a nu mai apărea astfel de incidente.

Primăria Sfântu Gheorghe are în plan pentru iarna viitoare mutarea acestor elemente de racordare la o înălţime care să nu mai permită deteriorarea lor accidentală sau de către trecători.

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.

Va fi construit un nou cartier în locul fostei ferme de pui din Sfântu Gheorghe
16.04.2024

Un campus pentru învăţământul dual şi 96 de locuinţe vor fi construite din fonduri europene câştigate de Primărie

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a prelungit termenul pentru nominalizările Pro Urbe
02.04.2024

De asemenea, s-a decis ca în acest an, în mod excepţional, să fie acordate patru distincţii