ro
 
Vineri, 19. Aprilie 2024.

Aproape 200 de educatori au solicitat sprijin pentru achiziţionarea de dispozitive electronice

28.11.2020

Consiliul Local Sfântu Gheorghe sprijină cu sume de până la 1.500 de lei achiziționarea de laptopuri sau tablete pentru educatorii de grădiniță. Până vineri, 27 noiembrie, la ora 15:00, când s-a încheiat perioada de depunere a solicitărilor, au fost primite 198 de cereri.

Lista educatorilor care solicită sprijin și rezultatele evaluării pot fi vizualizate AICI.

Educatorii care lucrează exclusiv în grădinițe din Sfântu Gheorghe primesc o subvenție de până la 1.500 de lei de persoană, care poate fi cheltuită pe laptopuri sau tablete. Dacă prețul dispozitivului achiziționat depășește 1.500 de lei, diferența este acoperită din resurse proprii.

Laptopurile sau tabletele pot fi achiziționate după evaluarea cererilor, iar factura acestora trebuie depusă la Primărie până cel târziu la 15 decembrie 2020. Achizițiile trebuie efectuate în perioada 28 noiembrie – 15 decembrie, aşadar facturile nu pot avea o dată anterioară sau ulterioară.

Alături de factură, educatorii care au câştigat finanţare trebuie completeze şi să depună formularul găsit AICI la compartimentul Relații cu Publicul, Informații, Registratură din cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe.

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.

Va fi construit un nou cartier în locul fostei ferme de pui din Sfântu Gheorghe
16.04.2024

Un campus pentru învăţământul dual şi 96 de locuinţe vor fi construite din fonduri europene câştigate de Primărie

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a prelungit termenul pentru nominalizările Pro Urbe
02.04.2024

De asemenea, s-a decis ca în acest an, în mod excepţional, să fie acordate patru distincţii