ro
 
Marți, 23. Aprilie 2024.

Aproape 10.000 de carduri Sepsi au fost solicitate de locuitori

05.01.2023

Pe baza cardului, posesorii au reduceri la facilităţile sportive şi de agrement din Sfântu Gheorghe şi Şugaş Băi.

Societatea Sepsi ReKreativ, care administrează bazele sportive şi de agrement ale Primăriei Sfântu Gheorghe, a emis până la începutul acestui an un număr total de 9.568 de carduri Sepsi. 

Introduse în vara anului 2021, cardurile le oferă localnicilor din Sfântu Gheorghe reduceri de preţ ale biletului de intrare la piscină, ştrand, Şugaş spa, grota salină, la cele două patinoare, dar şi la pârtiile de schi de la Şugaş Băi.

Pentru a intra în posesia cardului, locuitorii cu domiciliul sau reşedinţa în Sfântu Gheorghe trebuie să trimită prin e-mail la secretariat@rekreativ.club o cerere tip împreună cu o declaraţie pe propria răspundere că nu au datorii la bugetul local (declaraţia poate fi găsită AICI), copie după buletin sau, după caz, carnet de elev vizat, şi o fotografie a solicitantului. De asemenea, elevii din alte localităţi, dar care frecventează unităţi de învăţământ din Sfântu Gheorghe, pot beneficia de Sepsi Card.

Cererile în format de hârtie pot fi solicitate şi depuse inclusiv personal la Piscina acoperită din Sfântu Gheorghe, de luni până vineri între orele 8-16, sau la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură din cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe, alături de actele necesare şi o fotografie printată.

Mai multe detalii despre programul şi preţurile de la bazele sportive şi de agrement ale Sepsi ReKreativ pot fi găsite AICI.

Noul Skatepark din Sfântu Gheorghe se deschide pentru public pe 1 mai
22.04.2024

În prima zi accesul este gratuit de la ora 11:00, iar din 2 mai programul este zilnic între orele 9:00-22:00

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.

Va fi construit un nou cartier în locul fostei ferme de pui din Sfântu Gheorghe
16.04.2024

Un campus pentru învăţământul dual şi 96 de locuinţe vor fi construite din fonduri europene câştigate de Primărie

De ce se instalează parapeţi de-a lungul noii piste de biciclete de pe digul râului Olt? Vor exista treceri de pietoni pe pista de biciclete?
15.04.2024

Continuă construcția celor șapte kilometri de pistă de biciclete asfaltată de-a lungul digului râului Olt, începută anul trecut

Doar pahare ecologice reutilizabile la Zilele Sfântu Gheorghe
08.04.2024

Primăria Sfântu Gheorghe va folosi aceste pahare la toate evenimentele publice de acum înainte.