ro
 
Vineri, 22. Ianuarie 2021.

Ample lucrări de reabilitare a iluminatului public din Sfântu Gheorghe

19.11.2020

Primăria Sfântu Gheorghe a demarat în această toamnă ample lucrări de reabilitare a iluminatului public din zona de locuit cuprinsă între străzile Gen. Grigore Bălan – Lázár Mihály – 1 Decembrie 1918.

În urma lucrărilor va fi refăcut complet sistemul de iluminat public, urmând să fie schimbate cablurile subterane, stâlpii şi toate elementele.

În aceste zile se lucrează pe străzile Zefirului şi Luceafărului, unde în funcţie de cum va permite şi vremea se doreşte ca până la începutul lunii decembrie să fie terminate lucrările de pământ şi fundaţie.

„Încercăm în permanență să reabilităm sistemul de iluminat public din oraș, iar lucrurile se mişcă într-un ritm destul de bun. Noul sistem este mai eficient din punct de vedere energetic, pe de o parte, și important din punct de vedere al peisajului urban, precum și din punct de vedere al drepturilor de proprietate, deoarece devine proprietatea municipalității. Investiția este importantă și din punct de vedere al siguranței publice, deoarece zonele dintre blocuri vor fi mai bine iluminate”, a subliniat primarul Antal Árpád într-o conferinţă de presă.

Lucrările de modernizare a clădirii Colegiului Székely Mikó sunt în curs de desfășurare
22.01.2021

Lucrările interioare sunt deja în plină desfășurare în aripa clădirii Colegiului Székely Mikó cu vedere la Parcul Elisabeta, unde vor fi renovate sălile de clasă, coridoarele și toaletele.

Cererile pentru eliberarea cărţilor de identitate vor fi soluţionate în 30 de zile
21.01.2021

Din cauza stocurilor reduse de materiale, deocamdată cărţile de identitate nu mai pot fi eliberate mai repede de 30 de zile

Creşte numărul curselor de autobuz către Şugaş Băi
21.01.2021

Acum puteți ajunge cu autobuzul în staţiune în fiecare oră şi în timpul săptămânii, nu doar în weekend

Program prelungit la Finanţele Publice Locale în zilele de marţi şi joi
18.01.2021

În plus, taxa pentru eliberarea cărţilor de identitate poate fi achitată la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor

Etapa a II-a de vaccinare anti-COVID-19 a început luni şi la Sfântu Gheorghe
18.01.2021

Vaccinarea anti-COVID-19 a început luni şi la Sfântu Gheorghe pentru persoanele din etapa a II-a a campaniei naţionale, respectiv persoane cu vârsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice şi angajaţii din domeniile esenţiale.