ro
 
Luni, 25. Septembrie 2023.

29 de cupluri de aur și diamant vor fi felicitate de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

16.09.2022

Cuplurile din Sfântu Gheorghe care celebrează 50 sau 60 de ani de căsnicie vor fi felicitate anul acesta pe data de 1 octombrie. 

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe sărbătorește şi anul acesta într-un cadru festiv cuplurile care împlinesc 50 sau 60 de ani de căsnicie, respectiv nunta de aur sau de diamant.

Evenimentul care în mod tradiţional avea loc în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe a fost mutat anul acesta pe data de 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. În acea zi, cuplurile vor fi felicitate de către primarul Antal Árpád și de viceprimarul Vargha Fruzsina într-un cadru festiv în Casa Căsătoriilor, începând cu ora 12:00.

De peste 10 ani Primăria Sfântu Gheorghe sărbătoreşte anual cuplurile care au depăşit 50 de ani de căsnicie, până acum aproape 300 de cupluri fiind felicitate de conducerea oraşului pentru perseverenţa şi exemplul pe care ni-l oferă tuturor.

Încă un urs agresiv a fost recoltat la Sfântu Gheorghe
21.09.2023

Primarul Antal Árpád va transmite o scrisoarea preşedintei Comisiei Europene cu privire la problema urșilor din zona noastră.

Campanie de strângere de semnături pentru steagul municipiului Sfântu Gheorghe
21.09.2023

Ne-am putea afirma drepturile dacă ne-am uni forțele

Eva FilmMakers Fest – Ediția a 3-a
19.09.2023

În perioada 22-28 septembrie, la Sf. Gheorghe, va avea loc cea de-a treia ediție a festivalului Eva FilmMakers Fest, primul festival de film din țară dedicat exclusiv femeilor regizor.

Micro lumi, maxi impulsuri: a 9-a ediție a festivalului pulzArt
19.09.2023

Cea de-a 9-a ediție a festivalului de arte contemporane pulzArt a adus totul sub aceeași dimensiune. „Floarea Soarelui" s-a întâlnit cu un show de dans cu focul, soliștilor de la Corul Bărbătesc „Sfântul Efrem” le-au răspuns Pensulele vorbărețe, modelele brodate pe pânză au dialogat cu munca invizibilă de spălare a cearșafurilor, scrisul creativ cu atelierul de sunet, versul liber cu teatrul, și toate au intrat în dialog cu publicul.