ro
 
Marți, 30. Noiembrie 2021.

107 pedagogi vor fi sprijiniți de către Primăria Sfântu Gheorghe pentru achiziţionarea de dispozitive electronice

25.10.2021

Au fost evaluate cererile pentru programul de sprijinire a achiziționării de dispozitive electronice tip laptop/tabletă de către pedagogii din municipiu. 107 pedagogi din Sfântu Gheorghe au solicitat acest sprijin, toate cererile fiind evaluate pozitiv. Rezultatele evaluării aplicaţiilor pot fi consultate AICI.

Subvenția în valoare de până la 1.500 de lei de persoană poate fi solicitată de către pedagogii care lucrează exclusiv în instituții de învățământ din Sfântu Gheorghe și care predau online la data solicitării sprijinului financiar. Dacă prețul dispozitivului electronic achiziționat depășește 1.500 de lei, diferența va trebui acoperită din resurse proprii.

Laptopurile și tabletele pot fi achiziționate începând cu data de 25 octombrie 2021, iar contravaloarea dispozitivelor va fi rambursată de către municipalitate la prezentarea facturii, care trebuie depusă la compartimentul Relații cu Publicul, Informații, Registratură din cadrul Primăriei până la data de 30 noiembrie 2021.

Pe lângă pedagogi, subvenția pentru achiziționarea de dispozitive electronice poate fi solicitată și de către posesorii de carduri pentru familii numeroase. Mai multe informații despre programul adresat familiilor numeroase pot fi citite AICI.

Semafoare noi pe două străzi intens circulate din Sfântu Gheorghe
25.11.2021

Semafoarele cu buton vor face trecerile de pietoni mai sigure pe Lunca Oltului şi strada Păiuş David

De marţi, toate şcolile şi grădiniţele din Sfântu Gheorghe vor ţine cursuri în format fizic
22.11.2021

Rata de incidenţă în Municipiu a scăzut luni la 2,55 cazuri la mia de locuitori

Lucrări în desfășurare în mai multe zone ale orașului
18.11.2021

Datorită toamnei blânde, lucrările de refacere a drumurilor și trotuarelor vor continua și în noiembrie la Sfântu Gheorghe

Modificări la Finanţele Publice Locale pentru simplificarea interacţiunii cu contribuabilii
17.11.2021

Certificatele de atestare fiscală pot fi solicitate prin notarul public

Informații utile despre pericolul urșilor!
16.11.2021

Urșii sunt o prezență dovedită în zona noastră şi trebuie evitați întotdeauna, deoarece pot deveni agresivi și vă pot ataca cu ușurință.