ro
 
Marți, 28. Iunie 2022.

Filarmonica de Stat Sibiu

25.02.2022 19:00 - 21:00

Cel de-al doilea concert simfonic din an va avea loc pe 25 februarie, de la ora 19:00, în sala mare a Teatrului „Tamási Áron“. De data aceasta, Filarmonica de Stat Sibiu va încânta publicul.

Încă de la înființarea sa în 1949, Filarmonica de Stat Sibiu a fost una dintre cele mai importante instituții de operă și muzică clasică din Transilvania, prezentând mii de concerte simfonice și de operă pentru publicul național și internațional. De asemenea, orchestra a efectuat turnee în străinătate, cu mare succes, în Franța, Germania, Italia, Austria, Spania, Rusia etc. Pentru publicul din Sfântu Gheorghe, orchestra va interpreta un repertoriu de lucrări de Luigi Boccherini și W. A. Mozart, dirijat de Mihai Agafița și avându-le ca soliste pe Ioana Turcu la flaut și Adriana Cazacu la harpă.

Următorul concert din această stagiune va fi susținut de Orchestra de Cameră Georgius pe 15 martie, tot în sala mare a Teatrului „Tamási Áron“.

Biletele pot fi achiziționate de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale situat în Piața Libertății, nr. 1, de luni până joi, între orele 9 și 16, și vineri între orele 9 și 15 (telefon: 0267-312104). Prețul biletelor este de 30 lei, iar pentru elevi și pensionari 15 lei.

Locurile sunt limitate. Intrarea va fi conform reglementărilor epidemiologice în vigoare.